Calamiteit? Bel: 085-8000640!

Calamiteiten


Snel en Professioneel Herstel bij Verstoppingen, Lekkages, Inbraken, Brandschade, Slotenmaker problemen, Stormschade en Wateroverlast


Niets is zo vervelend als geconfronteerd worden met onverwachte calamiteiten in uw huis of bedrijfspand. Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkage, een inbraak, brandschade, problemen met uw sloten, stormschade of wateroverlast, het is belangrijk om snel en professioneel te handelen om verdere schade te voorkomen. Gelukkig is er de calamiteitenservice van “van der Zanden Service”, een betrouwbare partner die u kan helpen bij het herstellen van deze noodsituaties.


Wij hebben een gespecialiseerd team van dat 24/7 beschikbaar is om snel te reageren op noodsituaties. Of het nu midden in de nacht is, tijdens een weekend of zelfs tijdens een storm, zij staan paraat om u te helpen bij het oplossen van uw probleem. Ze begrijpen dat tijd van essentieel belang is en zullen zo snel mogelijk ter plaatse zijn om de situatie te beoordelen en de nodige maatregelen te nemen.


Een van de meest voorkomende noodsituaties waarvoor u een ons kunt inschakelen, is een verstopping. Een verstopte afvoer, toilet of riolering kan leiden tot grote overlast en schade. Wij beschikken over de juiste apparatuur en expertise om verstoppingen snel en efficiënt te verhelpen, zodat u uw normale leven weer kunt oppakken.


Lekkages zijn ook veelvoorkomende noodsituaties waarvoor u een ons kunt bellen. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een kapotte waterleiding, een daklekkage of wateroverlast na een storm, een lekkage kan leiden tot waterschade en schimmelvorming als het niet snel wordt aangepakt. Wij zullen de lekkage opsporen, repareren en indien nodig de nodige maatregelen nemen om verdere schade te voorkomen.


Inbraken en brandschade zijn noodsituaties die een grote impact kunnen hebben op uw gevoel van veiligheid en welzijn. Onze calamiteitenservice kan u helpen bij het herstellen van de schade na een inbraak of brand. Wij zullen de situatie beoordelen, de schade inventariseren en de nodige maatregelen nemen om uw pand weer veilig en bewoonbaar te maken.


Daarnaast kunnen wij ook van dienst zijn bij problemen met uw sloten. Of het nu gaat om een kapot slot, een verloren sleutel of een buitengesloten situatie, een professionele slotenmaker kan u snel en vakkundig helpen. Ze beschikken over de juiste gereedschappen en kennis om uw slotprobleem op te lossen zonder verdere schade aan te richten.


Bij stormschade en wateroverlast is het belangrijk om snel te handelen om verdere schade te voorkomen. Wij kunnen u helpen bij het opruimen van omgevallen bomen, het herstellen van beschadigde daken en het verwijderen van water uit uw pand. Hier hebben wij de juiste apparatuur en ervaring om deze noodsituaties efficiënt aan te pakken.


Kortom, heeft u een calamiteit waar u zelf geen raad mee weet neem dan snel contact op via onze calamiteitenlijn 085-8000640